בניית ההרחבה של מרכז הפצת המוצרים של 1 מיליון רגל רבוע של Digi-Key ב- Thief River Falls עומדת להתחיל

החברה מדווחת על צמיחה מרקיעת שחקים במכירות בשנת 2017

THIEF RIVER FALLS , מינסוטה , USA‏ - 21 מרץ 2018

חברת Digi-Key Electronics, מפיצת רכיבים אלקטרוניים כלל-עולמית, תתחיל בבניית המתקן החדש שלה ב- Thief River Falls בחודש הבא. המבנה בן ארבע הקומות של מרכז הפצת המוצרים יוסיף 2.2 מיליון רגל רבוע של שטח בר-שימוש למתקנים הקיימים של החברה ב- Thief River Falls, והוא תופס חתימת-שטח כוללת של 1 מיליון רגל רבוע. ההשקעה הראשונית מתוכננת להיות יותר מ- 300 מיליון דולר.

חברת Digi-Key דיווחה על צמיחה של 26% ברחבי העולם בשנת 2017, עם מכירות של מעל 2.3 מיליארד דולר העוברות בפעם הראשונה בהיסטוריה של החברה את הרמה של 2 מיליארד דולר. ההצלחה של החברה, המונעת על ידי מסירות העובדים שלה לשירות הלקוחות, אפשרה ל- Digi-Key להוסיף מעל 170 עובדים ב 2017, 140 מהם ב- Thief River Falls.

"המחויבות המקורית שלנו הייתה ליצור 100 מקומות עבודה חדשים בשנה במשך 10 שנים ב- Thief River Falls, מעל ומעבר לבסיס שלנו של 3,200 בשנת 2017, מחויבות שהייתה שמרנית, מאחר ואנו כבר עוברים את רמת ההעסקה שצפינו", מצהיר מר Rick Trontvet, סגן-נשיא למִנהָל.

מר Dave Doherty, נשיא ומנכ"ל Digi-Key Electronics, מצהיר ש"עם המשך צמיחת ההכנסות שלנו ברחבי העולם, Digi-Key תצטרך להוסיף עוד חברי צוות ב- Thief River Falls כדי לעמוד בקצב הצמיחה שלנו, שהוא יותר מכפול לעומת אחרים בתעשייה שלנו."

ההרחבה החדשה של Digi-Key תתרום עוד 500 מיליון דולר לתפוקה הכלכלית, ותביא 250-300 עובדי בניין ל- Thief River Falls כדי לבנות ולהפעיל את המתקן החדש במשך שלוש שנים.

אודות Digi-Key Electronics

חברת Digi-Key Electronics, הממוקמת ב- Thief River Falls, מינסוטה, היא מפיצה כלל-עולמית של רכיבים אלקטרוניים עם שירות מלא, הן לצורכי הכנת אב-טיפוס או תכנון והן לצורכי ייצור בכמויות גדולות, המציעה מעל 6.8 מיליון מוצרים של יותר מ- 750 יצרנים איכותיים ובעלי מוניטין. עם מעל 1.4 מיליון מוצרים במלאי ומבחר מרשים של משאבים מקוונים, Digi-Key מחויבת להחזיק במלאי את מגוון הרכיבים האלקטרוניים הרחב ביותר בתעשייה ולספק את השירות הטוב ביותר האפשרי ללקוחותיה. מידע נוסף וגישה להיצע המוצרים הרחב של Digi-Key זמינים באתר www.digikey.com.